Upute s pravilima za korištenje webshop-a

Ukoliko trebate pomoć, molimo Vas da nam se obratite elektroničkom poštom na drgabrielspreparatibih@gmail.com. Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem roku! Također možete nam se obratiti putem Facebooka na linku www.facebook.com/preparatidrgabriels

CIJENA POŠTARINE

Cijene dostave vrijede na području cijele Bosne i Hercegovine, a pošiljke dostavlja Express One d.o.o. brza pošta
Dostava je u većini slučajeva 48 sati, iznimno 72 sata (ovisno o potvrdi narudžbe). Dostava se obavlja radnim danima od ponedjeljka do petka u nekim slučajevima i subotom.

Cijena dostave je za sve artikle 7,00 KM i plaćanje se vrši prilikom preuzimanja pošiljke.

KAKO NARUČITI U NEKOLIKO KORAKA

U online trgovini odabirete proizvod i količinu te ga klikom na gumb dodajete u svoju košaricu. Klikom na košaricu ili ikonu vašeg profila u online trgovini, bit ćete preusmjereni na stranicu s pregledom narudžbe. Tamo možete promijeniti količinu, izbrisati proizvod ili ako želite možete dodati novi povratkom na željenu rubriku. Kada završite s odabirom proizvoda, prilikom pregledavanja košarice pritisnite dugme za sljedeći korak i odaberite način dostave i plaćanja te ispunite sva obavezna polja. Nakon unosa svih podataka, kliknite na dugme da biste potvrdili narudžbu. Za nekoliko minuta primit ćete e-poštu s pregledom narudžbe na e-adresu koju ste naveli prilikom prijave.