Kako se riješiti podočnjaka na prirodan način

Kako se riješiti podočnjaka na prirodan način

Kako se riješiti podočnjaka na prirodan način

Zašto nastaju podočnjaci?

Neprospavana noć, zabrinutost, umor, ostaci šminke, pa i genetika, najčešći su uzroci tamnih kolutova oko očiju. Ako su praćeni i nadutim licem i kapcima, ne samo da utiču na ljepotu, već dodaju godine i utisak narušenog zdravlja.

Iako ne izgledaju reprezentativno, podočnjaci su obično bezopasni i mogu se ukloniti kozmetičkim preparatima, promjenom životnih navika i drugačijom ishranom.

Osnovni uzrok pojave izraženih podočnjaka je gubitak masnog tkiva u gornjem dijelu obraza sa godinama koje prolaze, ali i pušenje i loša cirkulacija.

Međutim, izraženi podočnjaci mogu se javiti nezavisno od godina i stila života.

Kada od povremene, tamni kolutovi i nadutost očiju, postanu svakodnevna slika, koja se ne može prekriti šminkom, možete potražiti pomoć ljekara koji će vam pomoći da povratite samopouzdanje i ljepotu.

Ni danas podočnjaci nisu nimalo privlačni, sakrivamo ih raznim puderima, korektorima i probali smo različite maske, ali oni su opet tu ne žele da nestanu. Ne uklapaju se u današnji standard ljepote, a nikad i nisu.

Kako se riješiti podočnjaka?

Podočnjaci su ono što prvo vidimo u ogledalu kada se ustanemo iz kreveta, poslovne obaveze, izlasci do kasno, porodica, djeca i mnoge druge obaveze ne idu ruku pod ruku s blistavim, odmornim i svježim pogledom.

Zar ne postavljamo sebi često pitanje zato biti žena mladolikog izgleda mora biti tako teško, zašto je starenje kada su žene u pitanju mora biti tako teško?

Reći ćemo da je to prošlost.


Ne spavamo dovoljno, imamo previše obaveza, a s godinama naša koža gubi svoju elastičnost, nestaje nam kolagena, to je prirodan proces koji se ne može zaustaviti ali postoje jako dobri načini da ga usporimo i uklonimo podočnjake na potpuno prirodan način.

Preparati za kožu


Ovaj osvježavajući serum za blistave oči nježno hidratizira osjetljivo područje oko očiju, čineći kožu ponovno zategnutom i tako smanjuje natečenost.

Svojim aktivnim sastojcima normalizuje protok krvi i time pomaže eliminirati podočnjake za vrlo kratko vrijeme. I sve ovo uz predivan miris lavandinog esencijalnog ulja!

Upotrebaljava se tako što treba da nanesete malu količinu kreme na područje ispod očiju i nježno umasirajte nekoliko puta u toku dana, po potrebi.

Sastojci kreme potpuno su prirodni: neven, gavez, kantarion, mentol, propolis, kadulja, divlji kesteni esencijalno ulje lavande.

Da li znate šta je to matična mliječ?

Matična mliječ je sami vrh meda i mednih proizvoda, ona revitalizira te hrani kožu i tjelo, poznata je od davnina, čuvala se kao tajna ljepote plemkinja.

Dragocijena i rijetka s pregršt pozitivnih uticaja na kožu i zdravlje hrana pčele matice koja joj omugućava da zivi izrazito dugo u odnosu na pčele radilice.

Zamislite šta matična mliječ može da uradi borama oko vaših očiju, Sadrži vitamine A, B, C, D i E, s posebno visokom koncentracijom vitamina B5 (pantotenske kiseline) i vitamina B6.

Ona ne da je odlična za hranjenje vase kože, nego pegla vase bore.

Matične mliječi nema mnogo, količina u košnici je ograničena I teško ju je naći. Međutim ukoliko kliknete ovdje možete imati svoju tajnu eliksira mladosti koji su tako oprezno čuvale plemkinje kroz historiju. I dan danas ova maska je vrijedna lica jedne plemkinje.

Naručite i više o proizvodima pogledajte ovdje.

Prilikom naručivanja proizvoda preko interneta uvijek se pobrinite da su proizodi 100% prirodni i organski. Vaša koža će vam biti zahvalna.

Leave a Comment